Eğlenmek İçin Tek Adres..!
 
AnasayfaSSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 ben gidiyorum..

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
**Hand£cik**
Moderator
Moderator
avatar

Mesaj Sayısı : 301
Kayıt tarihi : 17/07/08
Yaş : 23
Nerden : Türkiyee xd..

MesajKonu: ben gidiyorum..   Paz Tem. 20, 2008 12:13 pm

Arkadaşlar ben gidiyorum.. hepinisi cook sefdiim.. bir nedenle ayrıLmam gerekk... hepinizii öpüyorum iyi eğlenceler ve bool msjlar....diLiyorum... burdan bnm bir şikayetim olmadıı fkt soyledıım gib BİR NEDENLE ayrıLmam gerek... bni sevmeyenler ,sevenlere çook teşekkür ediyorum. bir yer bulamadıım için buraya yasdım irem kusura bakma sen uygun bir yere taşırsın..... bu son msjım oLabiLir..

_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.shekerkizhande.blogcu.com
*!r£m*
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 374
Kayıt tarihi : 16/07/08
Yaş : 22

MesajKonu: Geri: ben gidiyorum..   Paz Tem. 20, 2008 12:16 pm

of hande gitme seni çok seviyorum belli etmesemde çok değerlisin benım için belkide forumda en sevdiğim arkadaşalrım arasındasın gitme lütfen Giden İnsan sevmemiştir bunu biliyorum

_________________




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://eglenceburada.all-up.com
**Hand£cik**
Moderator
Moderator
avatar

Mesaj Sayısı : 301
Kayıt tarihi : 17/07/08
Yaş : 23
Nerden : Türkiyee xd..

MesajKonu: Geri: ben gidiyorum..   Çarş. Tem. 23, 2008 4:59 pm

ben duyacağımı tekradan duydum.frum oyunlaroına mod yap dediğim zaman üstelikk 2 kere yazmama rağmn umursamayan bn deildiim... bn dediğimi yapıcamm vede suan yapıyorum.. ben dedimkin 300 msjım olunca bırakıcam dedim vde bıraktmm 1 . yaptmm ehh iiyi tmm dedim 2. yaptn affedmıcmm artıqq... gercektndeeee..... msj yasıos hnımn forumunaa darıLmASIın herkesin forumndaki msjlar yüksek iremn forumuda geri klmasın diee msj attıım .. artık atmıcmdaa ... kararım KESİN istediğim forumada msj atarım üstelikde bu kimseii iLgilendirmıorr.. lütfen kararlarımı kendiim ferıyım dimi karaımı vericek yasdaymm bnden sadece yüz buluyorsn dimi irem.. BIKTIM İSTEDİĞİM FORUMADA MSJ ATARIM ÜSTTELİKK SUANDN İTİBAREN AYSEGLN FORUMUNA MSJ ATCAĞM BANA DEĞER VERENLERLE BİRLİKDE OLUP ONLARLA VAKTİMİ GEÇİRCEM.. SENİDE ALAKADAR ETMİCEK BUNDAN SONRA[UMARIIMMMMMMM sinirli Evil or Very Mad

BU SON MSJIM OLDUUĞU İÇİN 301 OLMUS KUSURA BAKMAII ARKİLER EED BU SOOOOOOOOON! MSJIMM......

iremden cevap:ben o gün çok uğraştım ister inan ister inanma ayşegülden yardım istedim amna mod yapmayı başaramadımm hemen darılıp gıdıyosun ben sana ne yapabilirim...!

_________________


En son **Hand£cik** tarafından Ptsi Tem. 28, 2008 2:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.shekerkizhande.blogcu.com
*!r£m*
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 374
Kayıt tarihi : 16/07/08
Yaş : 22

MesajKonu: Geri: ben gidiyorum..   Cuma Tem. 25, 2008 5:14 pm

hande o kadar denedim olmadı ayşegülden yardım istedim anlattı yapmaya çalıştımm ama olmadıı hala daha ugraşıyorumm

_________________




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://eglenceburada.all-up.com
prenses*merwe
Moderator
Moderator
avatar

Mesaj Sayısı : 259
Kayıt tarihi : 17/07/08
Yaş : 22

MesajKonu: Geri: ben gidiyorum..   Cuma Tem. 25, 2008 5:23 pm

noluyor yhaa

_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.stellagirl654.blogcu.com
*!r£m*
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 374
Kayıt tarihi : 16/07/08
Yaş : 22

MesajKonu: Geri: ben gidiyorum..   Cuma Tem. 25, 2008 5:24 pm

ya hande mod oldu bır konuya modluk yapcaktı oda oyunları istedi bende yapmaya çalıştım yapamadım oda hemen alındı foruma daha girmiycekmiş

_________________




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://eglenceburada.all-up.com
prenses*merwe
Moderator
Moderator
avatar

Mesaj Sayısı : 259
Kayıt tarihi : 17/07/08
Yaş : 22

MesajKonu: Geri: ben gidiyorum..   Cuma Tem. 25, 2008 5:26 pm

hım anladım bencede alınmana grk yok handejim bak daha kimse olmadı

_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.stellagirl654.blogcu.com
*!r£m*
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 374
Kayıt tarihi : 16/07/08
Yaş : 22

MesajKonu: Geri: ben gidiyorum..   C.tesi Tem. 26, 2008 9:14 am

giderse gitsin sanki forumumda tek o var Mad benım kalbımı kıramazz Evil or Very Mad

_________________




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://eglenceburada.all-up.com
x*ŞeWaL*x
Aktif Üye
Aktif Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 71
Kayıt tarihi : 17/07/08
Yaş : 23

MesajKonu: Geri: ben gidiyorum..   C.tesi Tem. 26, 2008 2:12 pm

uff hande yhaa confused
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
*!r£m*
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 374
Kayıt tarihi : 16/07/08
Yaş : 22

MesajKonu: Geri: ben gidiyorum..   C.tesi Tem. 26, 2008 2:14 pm

hepsini ilgi çekmek için yapıyo bılıyorum bız yalvaralım onu sevelım dıyeee Twisted Evil ama yalvarmıcammm

_________________




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://eglenceburada.all-up.com
x*ŞeWaL*x
Aktif Üye
Aktif Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 71
Kayıt tarihi : 17/07/08
Yaş : 23

MesajKonu: Geri: ben gidiyorum..   C.tesi Tem. 26, 2008 8:18 pm

neden öLe düşünüosn irem^m Neutral
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
*!r£m*
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 374
Kayıt tarihi : 16/07/08
Yaş : 22

MesajKonu: Geri: ben gidiyorum..   C.tesi Tem. 26, 2008 9:17 pm

msn de soyledıklerıne göre oyle düşünüluyo Twisted Evil

_________________




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://eglenceburada.all-up.com
**Hand£cik**
Moderator
Moderator
avatar

Mesaj Sayısı : 301
Kayıt tarihi : 17/07/08
Yaş : 23
Nerden : Türkiyee xd..

MesajKonu: Geri: ben gidiyorum..   Ptsi Tem. 28, 2008 2:57 pm

tmm irem özr amaa sen bu cümLelerle ne anlatmak istedıını anladm bn gruru yapmıorm vede bnmle ilgilenın dıee b,işi demıorm sevvalcim bni savıunduun içinde ssana cok teşekkür edrm bana cok destek oLdunn ssaoL... İREM BUNU YAPAMIOR İŞDEEEE .. BAZILARINA SEWGİSİNMİ GÖSTERIOR AMA BNİ HİİÇ KİMSE FASLA SEVMEDİĞİ İÇİN iremde sefmedıı eğer sefseydn irem öbürlerine duyduun saygıyı vedee iltifatlarınıda derdiin bunu da söyliyimm!!!!
ben hiç birsey yapmadan sen kendin bişi bıuldn vede kendini haKlI bıuluorsn irem ...... ben suclu deilim ama bişi yapmadıım haldee senden özür diliorm ...... güya ne yaptıysam..... hadi kötü bişimi yaptmm sen kavgaayı baslattınn... sonunuda getirdnn işdee bravoo herşeyi sen BAŞLATTIN!!!
BEN TEKRARDANB ÖZR DİLİORMMM ... AMA SEN BUNU HAKETMEDİN!

_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.shekerkizhande.blogcu.com
*!r£m*
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 374
Kayıt tarihi : 16/07/08
Yaş : 22

MesajKonu: Geri: ben gidiyorum..   Salı Tem. 29, 2008 10:06 am

msn de söylediğin lafları söylemesen savuurdum ama o laflardan sonra ben ne kadar ağladım sen bilmiyosun!

_________________




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://eglenceburada.all-up.com
 
ben gidiyorum..
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Eğlence Burada Sen Nerdesin?? :: Öneriler-istekler-şikayetler :: Şikayetleriniz-
Buraya geçin:  

Get your own Chat Box! Go Large!
Yetkinforum.com | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Bir blog yaratın